PANDORA ME aranyozott szív alakú szög stílusos dupla láncszem

SKU: 782530C01

PANDORA ME aranyozott szív alakú szög stílusos dupla láncszem


SKU: 782530C01


PANDORA ME dupla aranyozott láncszem (nem nyílik ki) szívvel.

Nézzen egy kicsit másképp a Valentin-napra. Hiszen a szerelemnek sok formája van, így nem csak párjával, hanem barátaival is ünnepelheti, vagy megajándékozhatja saját magát.

Az új PANDORA ME koncepció még nagyobb szabadságot biztosít a saját ékszerkombinációk elkészítésében. Így élvezheti a maximális eredetiséget és szabadságot.

Láncszem mérete: 16 x 7,5 mm, szív mérete: 16 x 15 mm.

A PANDORA ME láncos karkötők 3 (karkötő nagy láncszemekkel) vagy 2 (karkötő kis láncszemekkel) kinyitható láncszemeket tartalmaznak. A szemek közötti láncszemeket saját fantáziája szerint váltogathatja. A klasszikus kettős láncszemeket lecserélheti újakra.Ügyeljen arra, hogy megőrizze a karkötő hosszát. A kettős láncszem hossza megegyezik egy hagyományos hosszú láncszem vagy egy feliratos láncszem vagy 4 kis láncszem hosszával.

Hogyan építsük fel a PANDORA ME ékszereket?

A ragyogó és elegáns aranyozott PANDORA kollekciót a réz és az ezüstvalamint a rózsaarany bevonat egyedülálló kombinációja alkotja. Felhívjuk a figyelmét, hogy a magas réztartalmú ékszerek lágy színe az idő múlásával a viselés következtében hangsúlyosabbá válhat. 

Az ékszerek aranyozása csak ideiglenes felületkezelés, és a garancia nem vonatkozik azok kopására.

A SOFIA a PANDORA (www.Pandora.net) hivatalos forgalmazója. Biztos lehet benne, hogy eredeti ékszert vásárol, komplett márkás csomagolásban.

8 800 Ft


Márka
Pandora

Szín
Arany szín

Anyag
Rosegolddal bevont Pandora

Meghatározás
Női

Dekoráció
Kővel

Cirkónia

Téma
Szerelem

Specifikáció
klasszikus

Pandora ME
ME medálok